Ont...

2009-02-24 / 08:23:44
i axeln idag. Glömde skriva det igår. Men jag cyklade ju till jobbet igår och mitt framför en av dom jag brukar klippa mig hos (hon stod ute å rökte) så vurpade jag!!!! Kan ni tänka er förnedringen.Hehe..säkert många som tänker...typiskt råne. Allt eftersom dagen gick igår så fick jag ont i axeln och baköver mot skuldran. Fick säkert nån sträckningen eller nåt när jag tog emot mig. Imorse hade ännu ondare. Men blir säkert bättre när jag börjar röra mig mer.

Beställt nya buggskor som jag fick igår=) Kul..mina gamla började gå sönder lite. Så nu har jag två nya. Lika att beställa två samtidigt.

Idag jobbar jag 10-20...jobbar hela dan alltså.

// Veronica

...

2009-02-23 / 18:29:57
Tänk er detta:
Ni är utomlands med en kompis på en nöjesresa. På väg hem i er hyrbil som ni hyrt på plygplatsen bestämmer er ni för att äta innan ni åker till flygplasten för att flyga hem.
Ni parkerar efter en gata. Betalar avgiften till en parkeringsvakt som står där. Går och äter.
När ni kommer tillbaka ser ni till er fasa att en ruta är krossad. Nästa allt bagage är borta. Inklusive passet och biljetterna. Men bara ditt pass för kompisen hade sitt på sig.
Efter mycket om och men får du följa med till polishuset för att på någotvis försöka få ett tillfälligt pass. Och det börjar ju bli brådis eftersom planet går snart. Den andra personen åkte med bilen till flygplasten för att fixa nya biljetter till er båda.
Efter att ha jagat på taxichaförren. så kommer du 10 minuter innan flyget ska starta till flygplasten. Springer till säkerhetskontrollen. Vad tror du händer där?  Jo, det piper såklart. Upp med allt på bandet. Då visar det sig utav nån oförklarlig anledning att du har en patron i din myntficka i plånboken. Nu börjar svetten rinna på allvar!
Men där oxå efter möte med stora karlar så ordnar det sig och du får hoppa på planet som fått vänta minst en kvart på dig!

Haha...vad säger ni om den?
Det råkade nämligen min pappa ut för när han och en annan pappa skulle åka hem ifrån polen efter att ha varit å kollat på min lillasyster och den andre pappans dotter.
Dom kom hem helskinade iallafall...men sakerna lär dom nog inte se igen.
Patronen som pappa hade var en patron till ett skidskyttegevär.
Tror inte pappa är så ressugen på ett bra tag framöver=)

Cicci: Hehe...han har fått den av mig såklart;-)
Linda: Haha...det tror jag med. Kudden verkar vara en bra designer till håret tycker dom;-)

Nu är det bugg som gäller strax...Yeeahh=)

// Veronica

Måndagmorgon...

2009-02-23 / 07:22:29
Nyss vaknat å är lite seg än. Men ska nog ha vaknat till så pass att jag klarar av att cykla iväg vid halv nio=)
Igårkväll bakade jag faktiskt..."formar" kallar vi dom. Det är min farmors recept och min familjs favoriter!! Så alla ni där nere...Vill ni smaka så kom upp å hälsa på snart!! Hehe *s* Nu blev dom dock lite brända med dom smakar lika gott ändå.

Så ser dom ut (glutenfria)

Såg sen på beck och efter det var vi trötta så blev att lägga huvudet på kudden å somna in. Niklas stackarn skulle upp vid fem. Han var nog trött..för jag vaknade till av en jäkla duns. Det var plåten efter min bakning som ramlade omkull när han höll på ute i köket.

Ha nu en bra måndag alla!!
// veronica

Helgen som varit...

2009-02-22 / 19:43:49
har varit skön. Har ju varit ledig å allt=) Men man har hunnit ganska mycket ändå. Städat, grillat, haft tvättstuga, hälsat på svärmor med gubbe och myst en massa. Ingen träning dock=/ Men tänkte jag skulle va lite duktig å cykla imorgon nu när kylan har släppt. Fy vad kallt det varit alltså. Helt grymt kallt. Men nu kommer vårvärmen får vi hoppas=)



Var lite småkallt i lägenheten igår. Så till middagen gjorde vi upp eld i öppna spisen. Var första gången denna vinter. Det är ju sååå mysigt, så dumt att inte utnyttja det mera.
Här sitter Niklas å njuter av en öl till melodifestivalen=) (Lägg märke till t-shirten ni sollefteåbor;-)

Kul att det går så bra för Helena jonsson nu. Hon är verkligen duktig. 3 medaljer med sig från VM. Det ska vara en Helgumstjej till det;-) Madde är även hemma från Polen nu. Inte lika nöjd som helena dock tror jag men det är ju en erfarenhet. Hon gjorde det bra ändå=) Stolt över min syster!!!

Det är en fullspäckad vecka som väntar med bara en dag ledig (jobbar helgen) Men de får gå det med. Tur att inte varje vecka är så.
Imorgon kommer även felicia, ordningen återställd=)

// Veronica

Semlor...

2009-02-19 / 09:00:54
Ursäkta att jag inte skrivit på några dagar. Men har inte haft rikigt ork eller tid. Men nu tar jag tag i det=)
Var ju på buggen i måndags...kul som vanligt=)
Jag hade en ledig dag på tisdagen igen, och den bestod av lite bakning. Gjorde semlebullar...och senare på kvällen blev det hemmagjord pizza till middag..Mmm...gott=)



Vi tog varsin semla på tisdagkvällen. Jag gjorde 2 olika degar. En glutenfri och en med "vanligt" mjöl.
Jag var även upp på stan å handlade födelsedagspresent åt en kompis som fyller 30 år på fredag. Ska bli kul å gå å kalasa lite ;-)
Igår jobbade jag hela dagen 7:30-18:00...det gick bra, men man var lite trött efteråt.
Idag så jobbar jag 10-18. Vad som händer kväll får jag se. En semla kanske;-)
See you
// Veronica

Måndag

2009-02-16 / 09:39:50
Helgen som gått har gått fort. Brukar göra det när man jobbar. Annars har helgen varit bra. Såg melodifestivalen. Lite bättre låtar denna gång. Men ändå inte så jättebra. Men men...är ju några deltävlingar kvar att hoppas på.
Idag är det måndag vilket innebär bugg ikväll=) Ska bli skoj!
Och kan ni förstå....jag är ledig nu idag och imorgon...vilken lyx *s* Känns helt underbart. Ska bara lata mig och göra ingenting...Hihi.
Jag ska iväg om en stund till Anneli och hälsa på i deras hus. Har inte varit där än så är på tiden å se hur hon bor=)
Sen ska jag väl försöka klämma in lite träning i min "lata mig och göra ingenting" dagar=) Får väl se hur det går med det.



Lägger in två bilder med mig och mina 2 fina systrar *s*...visst är vi söta!

Puss & Kram

Fredag den 13:onde...

2009-02-13 / 15:46:52
Har än så länge gått bra *s* Jag har förresten aldrig märkt av att det ska va nån mer otursdag än nån annan. Nån annan som gjort det?
Jag har nyss kommit hem från jobbet. Skönt å sluta tidigt en fredag. men jobbar tyvär helgen. Hade varit skönt å va ledig. Det är marknad här i helgen, men den missar jag!
Har varit lite sisådär med skrivadet på slutet...men ska skärpa mig=) Och ni får skärpa er lite med kommentarerna oxå;-)
Var och tränade core igår igen...men jag var helt off. Var så omotiverad. Vet inte varför. Får ta nya tag!! Magen ska bort iallafall. Ändra kost och låta bli choklad kanske skulle funka lika bra?? *s*

Ska strax upp på stan med mina arbetskompisar för å köpa varsin baddräkt, som vi får via jobbet. Det är jättebra. Få se bara om man hittar nån bra.

Sen ikväll blir det mys med mat och let´s dance=)

Saknar er alla nere i Solle<3
Puss och kram

Hurra hurra för Anneli idag!!=)

2009-02-10 / 08:48:48
Nja, min lediga dag igår var bra. Slappade lite på morgonen, sen träffade jag Emilia. Vi gick å tränade tillsammans. Jag gick bara 25 min på trampmaskinen men shit va jobbig den är:-) Men skönt efteråt. Emilia var duktig å sprang på löpbandet!!! Sen satt vi å surrade på ett fik...UTAN nån kaloribomb=) Bara nåt att dricka. Sen for vi båda hem och man började så smått med middagen. Köttfärssås och spagtti blev det igår. Enkelt å gott!!
Sen vart det bugg med glada Anneli på kvällen som jag fick skjuts med (Tack gumman) Hon gör det bra som dansar med den magen=)
Och stort Grattis till henne för hon fyller hela 27 år idag!!!! Hurra hurra hurra!!! ;-)

Nu är det jobb som gäller resten av dagen...jobbar 10-20=/ Inte rikigt upplagd för det men ska nog gå.
Have a nice day=)

...

2009-02-08 / 14:05:25
Var en skön dag igår. Rent hemma, mysig middag på kvällen. Märktes att det var ett tag sen vi drack vin=) Haha...redan vid 11 höll jag på att somna på soffan *s* Tjälknulen blev jättegod...godare än vad jag trodde=)

Idag har vi tvättstuga. Duschade imorse och plockade ihop all tvätt. All tvätt är på tork nu...ska väl hämta den om nån timme. Skönt å få den bortgjord!!
Ska fara å träna ikväll hade jag tänkt. Niklas kanske städar på Intersport samtidigt så slipper han kliva upp så tidigt. Själv är man ledig imorgon=)

Cicci: Nja, är inte hundra säker. Men dom åker iallafall ner lördagen den 14 feb. Och tävlingarna börjar nångång under veckan som kommer efter det=)

Uppdatering..

2009-02-07 / 17:19:00
Madde startade inte idag. Hon kände sig inte helt kry...får se om hon startar imorgon. Förstår att hon inte vill riskera att bli sjuk till ungdoms-OS...

Nja, det var väl det jag ville ha sagt=)
Potatisgratängen på spisen nu....*mums*....

Ledig helg...

2009-02-07 / 15:11:03
Är ledig denna helg...så skönt å kunna sova å göra vad man vill=) Men idag har vi varit duktiga än sålänge. Eftersom jag jobbar nästa helg å vi har flisan då så tänkte vi ha en liten allahjärtansdag idag när vi är ensamma och lediga! Ställde min väckare och gjorde frukost på säng åt Niklas imorse, med en ros=) Han blev glad! En mysig start på dagen. Vi var båda på bra humör så sedan tog vi faktiskt å städat i genom hela lgh!!! Gick ändå ganska fort när man båda hjälps åt. Kändes inte jobbigt heller och så skönt när det är rent å fint. Igårkväll när vi lade oss stoppade jag in en älgstek i ugnen låg där på svag värme hela natten och nu imorse skulle den i saltlag. Blir med andra ord tjälknul till middag ikväll=) Ska bli såå gott, var längesen. Köpt vin till det oxå *s*
Är fortfarande kallt ute, -22 visar tempen.
Ska strax ta upp köttbiten ur saltbadet....göra potatisgratäng oxå senare.
Vill oxå önska lillasyster Madde lycka till som tävlar i Sundsvall i helgen. Gick ju bra i Norge för två veckor sen. 2:a och 1:a på dom tävlingarna. Och nästa vecka bär det av till Polen för henne på ungdoms-OS. Så kul för dig!! Hoppas dom visar lite på eurosport=) Tänk att få se sin lillasyster på TV!!



Madde in action=)

Ha en skön helg
// Veronica

Isviking!

2009-02-05 / 20:25:35
Hallå där...nyss hemkommen från core. Kan ni tänka er att jag tog mig dit. Men det var verkligen tveksamt. Det började med att jag kände lite i halsen imorse (Usch vill inte bli förkyld igen) Å sen kollar man på temperaturmätaren...Visar -17. Så jag fick skjust av min söta sambo=) Jobba gick bra. Vi handlade på vägen hem. Åt hemmagjorda hamburgare. Sen däckade jag. Jag somnade kanske en tjugo minuter på sängen. Trött var jag när jag vaknade till men jag tog mig upp å iväg på sportsclub. Det var skönt. Det var en rikigt hurtbulle som ledde passet så man blev inspirerad av att se henne=) Och så träffade jag Anna oxå (en buggkompis) som oxå var på core. Så glad ändå att jag tog mig iväg. Frågan är ju vad min hals tyckte om det. Lär få veta det imorgonbitti *s*

Haha...ok Andreas...då litar jag på dig;-)
Emilia: Antar utmaningen...ska bara få lite mer tid på mig att utforma punkterna!
Cicci: Tack så mycket gumman=) Kul att du tycker det! Ok, låter jättemysigt!!



När jag var på sportsclub som ligger uppe på stan så hade dom ställt dit isskulpturer. Bl.a denna. Fin va?=)

// Veronica

*Pust*

2009-02-04 / 23:04:27
Ja, idag har det var fullt upp hela dagen...Jobbat 9-18. Sen när jag kom hem var det bara att svida om och iväg på buggen. Dansat 2 timmar i sträck (och cyklat fram å tillbaka till jobbet oxå...) Mina ben är ganska möra nu=) Så jag ska snart gå å lägga mig och få en välbehövlig vila=)
Det är kul på buggen....får lära oss nya turer och det är alltid kul å utvecklas=) Sen tycker väl Niklas inte det är lika kul när jag kommer hem glad och ivrig å vill visa vad vi lärt oss. Haha...han bara suckar!! *s* Försöker få honom lite intresserad men det går trögt! Vad gör jag för fel nån??????? Hehe
Imorgon är det jobb igen...och denna gång till kl 17. Sen får jag se om det blir sportsclub. Hoppas jag har ork att gå dit. Skulle va skönt å verkligen komma igång nu=) Kul nu när Emilia börjat gå dit oxå!!! Vi måste gå tillsammans nån gång nästa vecka. Får sätta oss med kalendern nu  helgen *s*



Hihi...ville bara lägga in denna bild. Den är wille i full fart. Han tyckte det va jättekul..."åååka mejja" som han själv sa=)
Puss å Kram alla// Veronica

Onsdag..

2009-02-04 / 08:35:09
Sitter här med nytvättat hår och redo för en ny arbetsdag. Slölyssnar lite på RixFm, ganska skönt såhär på morgonen innan jobbet.
Det snöar lite idag så det tar emot lite att ta cykeln till jobbet. Men Niklas har varit jätteduktig å cyklat upp till jobbet tidigare i morse, så jag kan ju inte vara sämre=)

Cicci: Hehe...jag tror Niklas skulle vara lika imopnerad av det=) Nja, vi får lägga vårt hopp till Helena å dennis då *s*

Förlåt Linda att det blev 2 inlägg på din sida, det gick inte å skicka första gången så jag skrev ett till men då hade den laddat upp det första tydligen =/

Ska diska upp efter frukosten å se om jag hittar nån matlåda i frysen nu!
// Veronica

Hemma...

2009-02-03 / 22:39:38
igen ifrån jobbet. Skönt!! Har varit en lång dag men den har gått fort. Det gick bra å cykla oxå, man lättar på sitt lilla dåliga samvete.
Ja, har nog inte så mycket att berätta idag. Känner mig ganska tom å trött. Men tar nya tag imorgon=) Då jobbar jag till 18 och sen blir nog att bugga lite på kvällen=)

Förresten, nån som har nå bra tips på en bra allahjärtansdag present? *s*

Sköt om er och sov gott...
Kram

En god natts sömn...

2009-02-03 / 08:46:19
har jag fått=) Oj, va skönt det var. Känner mig pigg och utvilad. Ska cykla till jobbet idag. Var ett tag sen eftersom jag jobbat natt.. Och då har jag andvänt bilen. Är -3 grader ute, så är inte kallt heller=)
Hinner nog inte med så mycket idag eftersom jag jobbar till kl 8 ikväll.

Har förresten träningsvärk i magen efter core-träningen. Skönt å känna att det tagit=)
Haha...det stramar lite, som Anneli sa igår (fast av olika andledningar då *s*)

Nu är det nog dags att börja tänka på att göra sig iordning för jobbet,

Tjing// Veronica

Trött!

2009-02-02 / 22:54:13
Vilken dag!!!....Jag kom hem vid halv nio efter nattskiftet. Dötrött....somnade och vaknade vid 11 av våran ringklockan (på dörren) Och den är inte nådig. Hela lägenheten ekade när den ringde lät det som. Jag orkade bara inte kliva upp. Vet inte vem det var. Så sorry vem det nu än var! Lyckades somna om efter en stund. Eftersom det va min sista natt så tänkte jag att jag inte skulle sova så länge så hade ställt min väckare på 13:00. Vaknade då, helt slut men tog mig upp för hade stämt träff kl 2 med en kompis. Men det blev tyvär ingenting. Vid 3 hade jag fortfarande inte piggnat till och jag hade ju tänkt åka på sportsclub oxå. Men tänkte att det ger inget när jag var så slut. Så jag gick på Niklas rekommendationer å sov igen=) Sov ca 2 timmar. Mycket piggare efter det. Vi åt middag. Sen for jag å dansade...så lite motion fick man. Man behöver det efter å ha jobbat natt. Man rör inte mycket på sig då. Inte hos oss iallafall.
Té och smörgås sen framför Tv:n=)
Nu väntar ett 10 timmars pass imorgon. Gruvar lite men ska nog gå bra när man väl kommer dit. Jobbar 10-20...det negativa med dom tiderna är ju att man hinner inget speciellt före eller efter. Hela dagen går åt jobb.



Lyssna på denna låt! Jättefin låt med Sarek. Jag vet inte varför men tänkte på dig Linda när jag hörde den.

Ha dé gott alla=)
// Veronica

Core...

2009-02-01 / 19:11:35
Har jag varit på nu ikväll. Skönt. Det är på sportsclub. Och är rygg och magträning. Det blev det istället för promenad=) Ni ska se min mage...man kan ju nästa tro jag är gravid, så behöver verkligen träna upp den inför sommaren.

Haha...Cicci jo det har man ju fått höra några ggr. Trodde tröttheten skulle försvinna när man blev lite äldre men tydligen inte. Sova på morgonen är ju det bästa som finns *s* Men det dumma är ju att man blir arg på sig själv sen när man vaknar för att man sovit bort halva dagen=) Komstigt hur man funkar egentligen. 

Såg reprisen på "Bonde söker fru - Bröllopet" nu i eftermiddag (missa första gången) Och snacka om att jag blev grymt sugen på att gå på bröllop. Snälla Cicci, emilia, linda eller nån...ingen som ska ha bröllop snart!!!!!!!!

Nä, ska mysa lite nu med min gubbe innan jag ska ut å jobba natt. Sista natten....skönt!=) Och du Cicci, imorgon får jag sova lagligt på morgonen Hahaha=)

// Veronica

Sol!

2009-02-01 / 13:30:48
Inte lika lång sovmorgon idag. Var nog uppe redan vid halv tio. Förstår inte det där. Niklas är nästan alltid uppe före mig när vi är lediga samtidigt. Jag tror han vaknade vid nio. Men men...jag har alltid varit morgontrött av mig.

När vi klev upp var det 4 plusgrader å skön sol. Vi har tvättstuga å jag har hjälpt Niklas lite på intersport. När man kom ut i den härliga solen så bara sprudlade vårkänslorna i mig. Var härligt det var. Man har verkligen saknat solen:-) Så skönt att den är tillbaka på rikigt nu! Ska nog kanske ta en promenad lite senare. Får se om jag får med mig NIklas.

Lyssnar på en låt nu och den har en fin text. Fastnade bl.a. för en snutt som lät "Vad du än tänker, stanna tills ögonen ser" Ganska bra ord tycker jag, att man inte ska ha förutfattade meningar om saker å människor.