Snöfestival!

2009-01-31 / 14:37:43
Igårkväll blev det myskväll med lite chips å cider/öl till let´s dance medan flisan var på disco. Hon kom hem halv 10 nöjd och belåten. Hade varit roligt!
Vi sov på imorse ända till ca halv 11. Men men...är man ledig så är man *s* Eller hur Linda;-)
Flisan är nu hos sin mormor och ska gå på snöfestivalen. Jag och Niklas tog cyklarna. Hurtiga som vi är=) Var skönt väder. Bara -2, men blåste lite.
Det va skoterutställning, renrace och ett miniformat av snökulpturer. Ikväll är det nåt skoterrace, får se om vi knallar upp å kikar!

Haha...fin skoterutställning va? Nåt för er pappa å henrik? *s*


Dålig bild jag vet. Men renarna står där redo för start (Nedanför scandicskylten)


En bild på 2 av snöskulpturerna

Tjing så länge// Veronica

Fredag!!

2009-01-30 / 17:10:23
Halloj igen=)
Nu är det äntligen fredag å helg!! Sköönt att man är ledig.
Natten gick bra å jobba...fick sluta lite tidigare oxå, å det tackar man ju inte nej till=)
Jag sov till ungefär kl 1. Tog mig upp å käkade lite. Sen träffade jag Tina på stan, vi fikade och gick runt lite. Var trevligt för det var ett tag sen vi träffades=) Jag tog med mig träningskläder för jag tänkte va duktig å träna efter jag träffat Tina. Men när jag satt på fiket kröp latmasken i mig haha. Men jag tog mig faktiskt iväg till sportsclub. Å det va jätteskönt. Tog en skön dusch och sen hem. Nu håller vi på att laga mat. Väntar bara på att riset ska bli klart. Kyckling å ris blir det idag! Gott =)


Det här är mina nyinköpta träningsskor. Premiäranvända idag. Rikigt sköna faktiskt. Och på rea!!!

Flisan ska förresten på sitt första disco ikväll...hon tycker det ska bli jättespännande och är nog lite nervös *s*
Hoppas hon får kul!

Matdags!! Tjing så länge// Veronica

Nystart=)

2009-01-29 / 11:42:16
Ja, då var jag igång igen. Nu ska jag försöka vara bättre på att skriva!
I veckan har jag jobbat natt, har gått jättebra, Ska ut i natt igen. Ganska mysigt ibland å jobba natt *s*
Igårkväll var jag å buggade, jättekul å mycket folk, kul med nya ansikten.
Hittade detta klipp på you tube och tänkte bara säga att jag är lika bra som hon i klippet!!!!! Vill jag tro iallafall Haha=) Nä men hon är jäkligt duktig och något att sträva efter kanske!


Usch det var dramatik i kiruna igårkväll/natt. Först brann en skola ner och så ett knivmord!! Hoppas dom får tag i personerna i fråga.

Fick en bra start på dagen, Niklas har en ny telefon och den finns det TYDLIGEN inget knapplås på och han har  telefonen i fickan vilket innebär att han ringer upp folk i tid och otid. vilket han gjorde kl 8 imorse hit hem, typ 100 ggr när jag försökte sova. Lagomt road man var *s*
Undra om man ska göra nån nytta idag? Nja, skulle verkligen behövas men man ids inte alltid. Men ska försöka ta mig i kragen och slita mig från datorn. Det är förresten snöfestival här i helgen. Idol-kevin kommer tydligen.Dom har snöskulpturstävling oxå och dom är ju kul å se iallafall. Lägger in bilder här sen om vi går å kikar på dom.

Ha dé nu gott allihopa så länge. Skriv gärna kommentarer!!!!!!
Kraam

Välkommen till min nya blogg!

2009-01-07 / 08:46:35