Nätter!

2009-07-07 / 10:53:33
Har nu 3 st ynka nätter tills jag får semester=) Gör min första ikväll. Det kan hända att jag bara behöver göra två nätter. Vi får se. Får veta imorgon.
Hoppas alla ni har det bra! Tycker det är lite dåligt med kommentarer=/
I lördags var jag ute på en joggingtur, var faktiskt rikigt skönt!! När man kom hem iallafall=) Jag var ute 30 min och joggade...varav jag gick  2 x 3 min...så jag sprang sammanlagt 24 min. Inte dåligt för å va första gång=) Ska ut igen idag å springa. Fast jag har fortfarande lite träningsvärk...framförallt i ena vaden. Men ut ska jag=) Lite sent kanske å börja med beach 2009...men får väl satsa på beach 2010 redan nu:)

Ska fara iväg strax å försöka ragga lite priser till våran jaktstig vi ska ha. Men frågan är ju om nån här uppe vill skänka priser till en tävling nere i Sollefteå?? Håll tummarna för mig!!
Hör av mig sen och berättar hur det gick.

// Veronica

Fredag!!!!

2009-07-03 / 08:58:06
Så skönt att det är fredag. har en kort dag på jobbet idag oxå=) Härligt!! Jobbar bara 10-15.
Får se vad vi hittar på i helgen. Ska nog försöka hinna träffa Anneli iallafall. Sen blir det utebadet eller bio, beroende på väder...dom visar Ice Age 3 i helgen. Tar med flisan som förkläde =)
Vi har sol även idag...fast inte lika varmt som i hemtrakterna tror jag.
Skulle varit kul å gått på gatufesten i Sundsvall oxå...flera jag känner som är där. men man får nöja sig med kirunafestivalen=) Och det var inte tokigt heller=)

Kolla in det här...såååå bra! Haha=)
Kram
// Veronica