Hurra!!!

2009-06-30 / 08:55:45
För Niklas idag=) Han fyller nämligen år idag!
Men jag har lite dåligt samvete. För presenten som jag fixat åt honom kommer inte förrän imorgon. Så han för vänta lite på den. Men den som väntar på nå gott...=) Men frukost på säng med tårta fick han!!

Nu är han på jobbet och flisan somnade om efter vi sjungit för honom. Själv ska jag på jobbet om en timme. Skönt med lite egen tid såhär på morgonen.

Igår jobbade jag 10-20. Börjar kännas som att man inte har tid med annat än jobb! Men var faktiskt å promenerade med Emilia i söndags. Det va skönt å trevligt. Idag jobbar jag 10-18. Sen en 10-20 igen imorgon. Suck=/ Men men....man ska va glad att man har ett jobb. Kunde varit arbetslös.

Ha nu en skön tisdag!!
// Veronica

Festivalhelgen..

2009-06-29 / 09:22:00
är nu över. Men med härligt väder och glatt humör=)
Roligt har vi haft. Ingen speciell bakis. Men det vart lugnt med drickat. Fredagkväll hade vi Felicia så då vart det bara nån liten grogg. Så var lördagen som var våran festarkväll!

Här kommer lite bilder från helgen!
Här tar jag mig en bugg med en från klubben=) (Vit huvtröja)

Flisan och en kompis till henne åker karusell

Jag och Felicia!

Takida såg vi...dom va sååå bra!!

  Först Niklas med sin syster Jessica=) Sen jag med henne!!

Vi såg bl.a Ulf lundell oxå!

Avslutar med en flumbild på mig *s*

Nä, nu har jag inte tid med er mera.... Ska göra mig iordning för jobbet nu=)
Hoppas dagen går fort bara!
Ha en fin dag alla fina
// Veronica

Suck..

2009-06-25 / 09:26:18
Tror jag ska sätta mig och grina nånstans=/ Jag har just kommit från tandläkaren....eller rättare sagt tandsköterskan.Har varit på undersökning! Har inte varit där på 2 år, så var på tiden. Och dom hittade hål. Och dom satt i visdomständerna. Funderar starkt på att dra ut dom. Men gör inte det farbaskat ont?=( Man har ju hört skräckhistorier om när dom drar visdomständer!
Men ska ta mig en funderare iallafall...

Hooff...allt känns bara jobbigt just nu. Men det har gått bra å jobba mina 12-timmars pass iallafall. Idag går jag 10-20. Men jag har snälla arbetskompisar så jag får komma till 11 idag. Skönt!
Sen börjar ju festivalen idag=) En liten ljuspunkt!! Jag & Niklas ska gå dit en sväng efter jag slutat. Kanske man får dansa lite oxå=)

Tjing så länge
// Veronica

Tänkte..

2009-06-22 / 23:50:38
jag skulle få er att skratta lite=)
Nu när jag skulle cykla hem kl 22 från jobbet. Så låg det lite snöre efter gångbanan. Ingen fara tänkte tänkte jag å bara cyklade på. Med följden att det trasslade in sig i cykeln utav bara den. Och det var inte vanliga snören. Utan sånahär hårda som man brukar ha runt stora hårda paket man får när man beställer saker. Så jag fick inte bort det heller=/ Så vart tills slut efter mycket slitande tvugen å ringa efter Niklas...å han kom till min räddning med en sax=) Jaja...han fick sig ett gott skratt iallafall. och kanske ni med. Men det bjuder jag på=)Annars så har mitt 12-timmarspass gått bra...men trött nu!
Nä, nu är det sängen som gäller, för jag ska upp tidigt och orka med ett 12-timmars till!.
Gonatt å sov gott=)
// Veronica

Usch..

2009-06-22 / 08:51:35
vad det var jobbigt å kliva upp idag. Snozzade ganska länge=) Men jag kom upp iallafall.
Börjar jobba kl 10...ska cykla hade jag tänkt. Tror jag gick upp minst 2 kilo under tiden jag var borta. Så gäller å sätta fart å röra på sig innan man ska öland å sola & bada=)

Det är skönt å va hemma hos sin gubbe igen=) Men samtidigt jobbigt å lämna familjen & vänner där nere. Förstår inte att det ska va lika jobbigt varje gång! Vill ha alla på samma ställe.
Men men...det är bara å gilla läget=) Ska ju ner om 3 veckor igen!!

Upptäckte en tråkig sak i lördags oxå...Vi tänkte gå å spela minigolf på campingen. Men då har dom tydligen tagit bort minigolfbanan. Kommer en ny i slutet av sommaren=/

Nä, nu är det dags å sätta lite fart...om man ska hinna till jobbet i tid!! Ha en fin måndag allihopa
Kramar
// Veronica

Minisemestern...

2009-06-21 / 20:31:20
jag haft har varit helt underbar!!...Så skönt å va ledig. Har varit ledig i ca 2 veckor..förrutom 3 nätter mitt i allt. Men känns om att jag varit ledig trots nätterna!
Jag har varit hemma i helgum och firat lilla mamma som fyllt 50=) Mycke folk..och mycke tårta!! Trevligt å träffa allt folk som kommer då! Är ju inte så ofta...så bra när dom samlas alla på en dag *s*
Jag hade tjejmiddag med syster å några kompisar. Supertrevligt va det!! Mycke skratt...detta avslutades med dans till Scotts. Och eftersom vi hade 2 nybörjare med oss så vart det extra roligt=) Tack tjejer för en trevlig kväll. Måste göras om i sommar!!
Jag och syster hann med en till danskväll innan jag for till ume för å jobba nätterna. Tack för den med Madde. Hade jättekul=)
Ja just dé ja...höll på å glömma. Vi var ju å tränade lite inför älgjakten. Gick som en dans det med=) Haha..
Gjorde därefter som sagt 3 nätter i umeå och dom gick bra...vandrade på stan på dagarna och shoppade och fikade...hade min kusin Daniel som fikasällskap båda dagarna! Kom hem till Kiruna på onsdagkväll...och har bara slappat och haft dé skönt tills dag. Fatta att man har ångest för å gå å jobba imorgon. Har dessutom 3st  12-timmarspass=/ Men men...för gå det med!

Det är ju kirunafestivalen till helgen med=) Så oxå bli jättekul...Längtar!!! Ser fram emot å se Takida och svänga lite på dansgolvet=)

Här kommer lite bilder...

Smörgåstårtan vi gjorde hemma hos syrran=)
Fint uppdukat hemma hos mamma och pappa
Charmtrollet wille busar=)
Jag och mina två systrar...och Anki, min svägerska i rosa=)
Pappa (som står) ute på deras nybyggda altan
Cicci "posar" när vi var ute å fikade=)
Kusin Erika och Cicci på våran tjejmiddag!!
Wille har fullt upp med att hjälpa "poppa" (morfar) ute på gården
Cicci och syrran när v är ute och tränar=)
Jag på hotellrummet i Umeå!

På midsommarafton var vi jukkas på dagen och kollade in firnadet. Sen for vi till svärmor och grillade å hade de mysigt.


Dom ovanstående bilderna är från Jukkasjärvi!....Sen en bild på Niklas å svärmor när vi sitter hos dom å fikar innan maten=)

Så nu fick ni lite bilder....nu ska jag ut i soffan å mysa med gubben=)
Kram å gonatt!!!