...

2009-05-31 / 13:46:53
Tjenixen på er!
Idag är det värme i luften=)
Vi har städat lite...och har tvättstugan. Skönt å få det bortgjort.
Men nu är det lite morsdagsmys som gäller=) Ska dra till svärmor snart!
Ens egna mor får vänta tills nästa vecka...sorry för det=/
Skulle va skönt å hinna med en promp lite senare idag...rensa lite tankar!

Njut av denna dag nu!!
// Veronica


Blåsigt...

2009-05-30 / 14:11:04
är det idag oxå...blåst hela veckan känns det som=/
Just nu är Niklas å flisan ute å åker lite MC. Hon tycker det är jättekul!!! Så nu har man det lite lugnt innan dom kommer hem igen=)
Under veckan som varit har man varit i ume å jobbat en sväng m.m...veckan har gått så fort. Redan söndag imorgon!
Vi skulle ju egentligen åkt å fiskat i norge nu den här helgen. Men dom hade lovat så dåligt där vi skulle vara så vi avbokade. Kanske åker om 2 vecor istället. Hoppas på bättre väder då!!

Hmm...apropå ingenting...varför kan man inte vara gjord av pengar? Finns så mycket man vill göra...och köpa oxå för den delen. Allt ska va så begränsat p.g.a ekonomi. Det beror ju lite på fantasi oxå. Finns ju upplevelser och saker som inte behöver kosta så mycket heller...

Nä, nu ska jag ta det lugnt innan dom kommer inrusandes=)
Puss & Kram

Jobb!

2009-05-20 / 08:29:44
Idag jobbar jag 10-20 igen. Gjorde det igår oxå. Suck..men men. Kommer nog gå fort ändå för det är mycket på onsdagar. Känner mig lite utarbetad och i stort behov av semester. Jobbar idag sen är jag ledig tors-sön. Ska bli skönt å få ta hand om sig och sin familj lite=) Inte ofta man är ledig 4 dagar på raken. Och sen nästa helg åker vi till Norge och fiskar. Längtar som bara den till det med. Är såå mysigt där. Kommer lägga upp bilder här sen när vi kommer hem!

Bilen ska förresten få sig en tvättomgång idag. Kommer bli som ny igen=)

Ha nu en underbar dag!!
// Veronica

Helgen...

2009-05-18 / 09:53:36
som varit har varit hur solig och fin som helst. tror vi haft varnast i Sverige faktiskt=) MEN...jag har då jobbat hela helgen såklart. Jag är inte alls bitter för det *s* Men vi har haft det mysigt på jobbet oxå. Ättit glass, promenerat, gungat och hoppat studsmatta=) Ibland har man ett bra jobb!! Iochmed att man jobbat heldagar så har helgen bara flygit förbi. Men skönt med måndag igen. är ledig idag. Den här veckan jobbar jag bara tis och onsdag. Skönt. Funderar på vad man ska hitta på för skoj tors-sön när man är ledig! Nå förslag?

Grattis till Anneli med familj som nu fått sig en liten flicka=) Ska bli kul å åka dit å bäbisgoa lite sen när dom kommit hem å kommit iordning.

 

Där kom lite bilder...från vår fina sommarbalkong=) Niklas å jag sitter å myser i kvällsolen!!, Han putsar på sin käresta ägodel.Den blir så blank å fin så!

Ha nu en fin måndag allaihopa.
// Veronica

Sol..

2009-05-14 / 15:22:44
Kanske dags att uppdatera er lite =) Niklas har kommit hemskinnad till sköna kiruna iallafall...inga missöden på vägen. Och hojen är så fin så!
Idag är det underbart väder här...solen skiner och det är varmt. Har varit och gjort iordning nu på balkongen...så vi kanske tar premiärmiddag ute idag...tänkte grilla=) Ska försöka hinna med en lite prommis först. Har blivit dåligt med träning nu på slutet. Förrutom dansen då...även fast det är jobbigt å man blir svettig å så...så ger det inte så mycket resultat=/ Men men...beror kanske lite på vad man stoppar i sig oxå, eller vad tror ni? =)
Har apropå träning sagt upp mitt medlemsskap på sportsclub idag. Har helt enkelt inte tid att träna där. Jobbar så otroligt mycket kvällar...och vill ju hinna dansa och umgås med familjen oxå. Inte bara vara va å träna varje kväll man är ledig. Och jag spar nästan 400:- i månaden. Ska köpa mig en "trampmaskin" har jag bestämt mig för!! Men får kanske bli till hösten...så man inte gör av med semesterpengarna!!
Har blivit tillfrågad å leda barngruppen på buggen till hösten oxå. Och va med på måndagsdanserna och "styra upp" dom. Och dom vill jag ska börja tävla för jag är såååååååååååååå duktig tycker dom..Hahaha. Hmm...har dom varit i dvala och misstagit mig för nån annan eller????
Kan inte ta på mig allt...då har jag snart inget liv...tycker nog inte Niklas är kul heller!

Min söta kompis Anneli ska ha barn vilken dag som helst...Hoppas allt går fort och smärtfritt för henne när det väl är dags...Hmm, fast smärtfritt? Har inte hört om nån förlossning som är det *s* Men önskar henne stort lycka till iallafall=)

Nja, där fick ni en lite update! Sköt om er och ha en underbar fortsatt bra dag

P.S...Blir det hanssons till sommarn då Cicci när jag kommer hem?;-)

Puss & Kram
// Veronica