Obeskrivlig...

2009-08-30 / 12:38:04
Obeskrivlig sorg är ordet. Jag försöker fatta och förstå. men det går bara inte. Han var ju så glad å pigg. Min lilla lillebror. Just det gör att det känns så obegripligt.
Jag tänker på min mamma å pappa som har det jättejobbigt nu. Man vill ställa allt tillrätta igen, men man vet att vad man än gör hjälper det inte. Han är borta. Man kan bara försöka hjälpa varandra ur sorgen och minnas Stefan precis som den glada, spralliga kille han var!
Varje morgon sen han gick bort har jag tänt ett ljus som får brinna tills vi lägger oss. Han ler och jag försöker möta hans leende med ett lika fint leende. Men det är svårt. Jag tänder ljuset  och ler och säger Godmorgon Stefan. Sen finns han med oss hela dagen! Och det kommer han göra tills vi alla finns hos honom igen!

Stefan - En ängel!

2009-08-29 / 16:08:45

Tänkte skriva några ord till våran älskade bror som vid ca kl 01 den 28 augusti blev en av himlens allra vackraste änglar.

Det är natt, det är mörkt och stilla. Plötsligt, det ofattbara sker. Vår bror lämnar oss. Idag har vi alla sorg.

Jag sitter här och undrar, vart är du nu? Är du i vår himmel? Är du hos våran gud? Allt gick så fort. Plötsilgt gick du bort. Vad had du gjort för att få ett liv så kort?
Jag undrar hur du mår, jag undrar hur det går i våran himmel. Är du en fågel som flyger högt i det blå?
Kan du se mig, kan du höra mig när jag pratar med dig? Jag undrar om jag får se dig igen?
Jag känner vrede, jag känner sorg. Jag blickar tillbaks. Ser min familj, ser min vänner. Ser dom jag känner och många därtill. Jag hoppas ni lever i en värld full av lycka och utan besvär. Vi kommer att träffas en vacker dag, i våran himmel bara du och jag. Allt har en mening allt har sin tid. Du är i himlen och du har frid!!



Älskar dig Stefan och du kommer alltid finnas i mitt/våra hjärtan!

Vila i fred lillebror!

Jägarmilen!

2009-08-27 / 20:51:18
Vi har nyss kommit hem efter prisutdelningen. Vann inget på utlottningen. Men jag är fullt nöjd ändå! Joggade/gick dom där 5 km på ca 41 min och 40 sek. Hann inte se klockan exakt. Dom hade ett stort tidur där. Jag tyckte jag tog det ganska lugnt. Så förvånad över tiden. Trodde det skulle bli typ en timme. Jag tänkte att jag tester å springa i början för å känna hur det kändes...å de kändes ganska bra, så jag fortsatte. Jag har inte samma halsonda som igår så därför vågade jag prova!


Här har jag bara nån meter kvar till mål! Det var lite roligt för att hon som vann damklassen i tävlingsgruppen (som sprang 1 mil) kom i mål samtidigt som mig. Hon syns inte men hon har precis sprungit förbi mig på vänstra sidan=) Hon sprang alltså precis dubbelt så fort som mig.


Det här är efter målgång. På väg till Niklas å felicia som hejade på mig=)


Uppvärning innan loppet=)



START!!!...Med varierad fart =)


På väg hem för en dusch!! Gick sen tillbaks för prisutdelningen. Vi hade en timme på oss så det var lugnt. Skönt å bo centralt!!

Ännu en natt väntar. Hoppas den går lika bra som förra natten. Det är sista natten så ska nog gå bra vilket som!!
Annars har det varit en lugn dag. Klev upp vid två..och sen bara tagit det lugnt fram till loppet.
Ha dé gott
// Veronica

Är..

2009-08-27 / 15:00:32
vaken nu. Natten har gått bra och jag vaknade vid två. Känner mig faktiskt lite bättre i halsen idag men ska nog ändå ta det lugnt. Finns nog fler där på jägarmilen som tänker gå så man slipper skämmas=)



Tänkte visa er denna söta bild på mig å sixten=) Man skulle som vilja veta vad han tänker *s*
Den är från tidigare i somras då vi var nere i kalmar hos Niklas bror med familj! Saknar dom å sixten!!

Man kanske skulle ta tag i disken nu.
Hörs sen om hur det gick på jägarmilen!!
//Veronica

Yes igen=)...

2009-08-26 / 21:26:40
Haha...trodde inte mina öron ikväll när dom ringde från jaktia å sa att jag hade vunnit skjuttävlingen!!!
Men det var inte ett luftgevär som var förstapris som jag trodde utan det var en jaktradio!!! Perfekt=)


Detta fick jag...radio + en skogsantenn + en bärsele och en billaddare till radion=)
Alla prislappar var kvar...och värdet var typ 3300:-



Hehe...dom tog kort på mig oxå...så får se om man hamnar i annonsbladet...Det hade man ju kunnat skippa men men=)

Usch å fy, har ännu mer ont i halsen nu sen man varit på buggen. Blir nog å ta det lugnt imorgon på jägarmilen.
Och ska jag iväg å jobba natt nu alldeles strax. Är inte direkt tokladdad! Hoppas den går fort!

Sov nu gott alla ni andra=)
// Veronica

Yes...

2009-08-26 / 09:23:37
igår kom min kamera=) Som jag har längtat!! Den verkar vara jättebra, det lilla jag har hunnit kolla på den! Jag slutade sju igårkväll..Och då kom söta Emilia förbi med en försenad födelsdagspresent. Tack snälla du...blev jätteglad=) Vi fikade å pratade och hade det trevligt!

Här kommer några bilder som jag tagit med nya kameran!


Här var en av dom första bilderna...är på Emilia...är inte full skärpa på den. Men första bilden kan ju inte alltid bli bra=) Sen fick jag till det!!


Den här är tagen på gruvans "skorsten"...och den ligger ganska långt bort...så blev bra ändå...det är 20 x zoom på kameran...så man kommer nära=)


MIna balkongblommor!



En inomhusbild...Nja, det var lite provbilder...men jag är nöjd med kameran än så länge!!

Jag har för övrigt nyss klivit upp...ska nog på stan en sväng nu på dan med emzoo=) Så ska strax hoppa i duschen.
Jag ska ut på natt ikväll. Var ett tag sen nu jag gick natt så får se hur det går. Börjar kl 22. Så hinner nog lägga ut lite fler bilder sen=)

Kanske dags för lite frukost nu!!
// Veronica

Hade en bild till här förresten...Niklas som tog den med nya kameran!

Ingen vilosöndag...

2009-08-23 / 21:04:30
har det varit direkt. Vi har städat det mesta av lgh..haft tvättstuga. Jag har vart å sprungit mina 5 km...men var rikigt jobbigt idag=/ Kanske har en förkylning i kroppen? Eller så sprang jag för snabbt efter maten. Bara 4 dagar kvar nu..gruvar lite..man vill ju inte va sist..hehe..men men, vi får se hur det går=)

Jag har även hunnit skruva ihop en hylla som vi köpte på IKEA tidigare i somras men har inte blivit av att sätta ihop den tidigare. Niklas var duktig å hängde upp den.

Visst var det bra??=)

Sen fick jag ett gulligt MMS av min syster på mitt gudbarn (och systerson) som lyckades somna medans han åt tårta nu när dom var och firade min lillebror som fyllde år igår! Önskar man kunnat vara där...man skulle vilja kunna dela på sig ibland=/



Felicia har oxå kommit idag...var längesen jag såg henne. Nästan 5 veckor. Vi har myst å käkat våfflor ikväll. Imorgon drar allvaret igång även för henne. Stora tjejen som nu börjar 6:an

Är trött och lite ont i ryggen...tror jag ska lägga mig på spikmattan ett tag nu innan sängen! 10-timmarsskift väntar imorgon!

P.S  Får nog kameran imorgon:D
// Veronica

Yatzy å luftgevär...

2009-08-22 / 15:20:38
Igår hade vi en mysig kväll. Var ute å gled med motorcykeln en sväng. Va jätteskönt väder här igårkväll. Man kunde sitta ute å man frös inte!!=)


Här är Niklas innan vi drar iväg;-)...Så fiin i sin nya jacka=)



Här sitter jag fullt koncentrerad med att skriva poäng=) Hehe
Jättemysigt å kunna sitta ute...med lite ljus tänt å varsin grogg!!


Niklas lite butter efter att jag vunnit *s*



Idag var vi och kollade på jaktias "minimässa"...Vi gick aldrig tipsrundan som fanns. Skulle vi gjort men blev inte. Men provade skjuta luftgevär gjorde jag. Det var tävling, så får se hur långt resultatet räcker. Räknade inte ens poängen för det vart så dåligt. Man får veta nästa vecka vem som vann. De skulle tydligen stå i annonsbladet. Håll tummarna för mig. Förstapris var ett luftgevär!
Sen träffade jag söta Emilia. Vi hade jättetrevligt. Fikade å surrade på...har ju inte träffat henne på hela sommarn=) Vi var även å kikade på hus. Va sugen man blir på att skaffa hus. Så skönt det skulle vara. Å inte behöva bry sig om grannar heller (lgh-grannar alltså)
Nu ska jag nog åka å handla lite mat...vi ska äta tacos ikväll=)
Ha en skön lördag!!
// Veronica

Skynda!

2009-08-20 / 22:39:01
Nu får posten ta å rappa på lite. Vill ha min kamera nu juh! =) Hoppas hoppas den kommer imorgon.
Har för övrigt gått bra å jobba idag. Dagen gick fort. Handlade lite mat på vägen hem. Ugnstekt falukorv blev det till middag. Mycket gott=) Sen skulle vi bara ligga å vila lite i sängen. Vi somnade. Sov typ 2 timmar *suck* Jag som skulle ut å springa. Men får ta det imorgonbitti istället. Är kallt å regnat nu ikväll ändå. Lovat bättre väder imorgon.

Har ikväll varit å kollat så skivorna jag bränt till buggen funkar i deras cd-spelare. Det är ju dags på måndag...så var på tiden å kolla. Men dom funkade så det var lugnt=)

När jag får min kamera så ska jag försöka se till att ni får lite mer bilder med inläggen här=)
Nä..nu ska jag återvända till min karl!
// Veronica

Tävlingfreak, eller?=)

2009-08-20 / 09:06:57
Hehe...igår när jag kom hem vid kvart över nio...efter att ha jobbat en hel dag och sen varit på buggen en timme så börjar jag läsa annonsbladet. Som kommer här varje onsdagkväll. Och då ser jag att jaktia här anordnar en jaktmässa till helgen (22 aug) med en skjuttävling!!!!! Då väcktes tävlingsmänniskan i mig igen =) Men den släcktes då jag sekunden senare kom på att jag har ju ingen bössa här. Den är ju hemma i Helgum. Men sen kom jag på att man kanske inte behöver nån. Man kanske får låna där? Vi får se hur det blir. Vore kul å visa dom här uppe hur man skjuter som ;-) Haha
Jag ska försöka ta reda på hur det ligger till idag!

Jobbar 11-16 idag. Skönt med en kortare dag. Ska eventuellt träffa Emilia idag efter jobbet...Hoppas det, för det va så längesen!

Nu ska jag surfa vidare lite innan man ska på jobbet.
// Veronica

Puuhh...

2009-08-18 / 09:06:27
Nu har jag slagit ner min rumpa framför datorn. Har faktiskt tagit mig ut å sprungit nu på morgonen=) Riktigt impad av min själv att jag tog mig ut imorse...fast jag är inte så snabb än. Tog typ 45 min att jogga 5km=/ Nån som vet om det är jättesakta????
Hur som helst var det skönt...å sitter nu här nyduschad och nöjd!!=) Börjar jobba kl 11 så är ett tag kvar. Men jobbar ända till 20 ikväll...känner mig inte så laddad för det men men ska man få nå pengar är det nog bara å pallra sig dit!

Puss & Kram så länge
// Veronica

Bugg..

2009-08-17 / 22:36:57
Har varit en sväng på buggen ikväll efter jobb å middag. Fick förresten sluta en timme tidigare=) Helt oväntat...och va sånt kan göra en glad =) Cyklade på jobbet gjorde jag oxå.
Imorgon hade jag i mina drömmars värld tänkt ut å springa de där 5 km igen. Men om jag lyckas ta mig upp i rimlig tid (typ 6) så jag hinner innan jobbet är ju en annan sak. Önska mig lycka till!!

Annars haft en myskväll med lite friidrot och te=)...Jo..har baka en rulltårta ikväll oxå;-) Dé ni...

Nu väntar den sköna sängen, Gonatt på er
// Veronica

Nu så!

2009-08-17 / 09:00:03
Nu har jag beställt en kamera. Efter mycket kollande på nätet av tester (som mest gjorts av Niklas ska jag erkänna=) Men vi hittade en som fått jättebra recentioner så jag hoppas den är bra!



Så här ser den ut iallafall! Längtar så mycket tills jag får den...ska bli så kul å få börja exprimentera med den=) Nån som ställer upp som modell??;-)  Jag måste ju få öva på nån!!! *s*

Efter en skön ledig helg så drar jobbet igång idag igen...hoppas dagen går smärtfritt på jobbet! Sen kanske man tar sig till bugglokalen idag för å se vad det är för folk där!

Jag var förresten ut å sprang igår...eller ja joggade iallafall. med niklas i släptåg på cykel=) Gick lite lättare när man har sällskap. Sprang nästa hela 5:an utan att stanna. Har ju till nästa torsdag på mig å träna...å då ska jag fixa å springa hela utan problem hade jag tänkt=)

// Veronica

Fika!

2009-08-15 / 11:41:27
Sitter nu å väntar på att Anneli ska ringa. Vi ska ta en fika å surra lite skit:-) Ser fram emot det!!
Dagen på jobbet gick fort igår...var och inhandlade ett par riktiga joggingskor efter det!! Och tog min sen en springrunda. Sprang rundan som jag kommer göra på jägarmilen. Men jag orkade inte rikigt hela. Men jag deppar inte för det. Har 1½ vecka på mig å träna. Ska ut imorgon igen och springa tänkte jag=) Eftersom jag bara ska springa 5km så är det ingen tävling. Utan bara dom som springer 1 mil är med i tävling. Men kan va kul å se hur man står sig mot dom andra motionärerna=)

Annars tänkte jag kanske baka nåt idag...får se om man städar/rensar skafferiet oxå.

// Veronica

Kamera!

2009-08-14 / 08:47:36
Jag är såå sugen på en ny kamera. Försöker hitta en nu på nätet. Niklas har hjälpt mig oxå=) Nån som har nå förslag på nån bra?
Sista dagen på jobbet för den här veckan idag...Jobbar 10-15! Skönt å avsluta med en kort dag=)
Ska nog gå in på elgiganten när jag slutar. Ska fuska idag å ta bilen till jobbet. Har cyklat 3 ggr till jobbet denna vecka. Tänkte ut å springa ikväll istället. För vet ni VAD? Jag HAR anmält mig till jägarmilen! Dum som jag är...så nu är det ut å träna innan det är dags=) Men det är bara 5 km...så ska nog gå bra! Den 27 augusti gäller det!!

Vill bara säga att jag älskar min Niklas...Vad skulle jag göra utan honom...Puss på dig!<3

Tjing så länge
// Veronica

Torsdag!

2009-08-13 / 08:58:03
Ja..torsdag redan. Första veckan på jobbet har gått ganska fort. Jobbar 11-20 idag. Tar aldrig dessa långa dagar slut?? Är lite trött på att alltid sluta vid 17-18-19-20 tiden. Hör och häpna men imorgon slutar jag kl 15:D Det är inte varje dag. Så ser fram emot det=) Är dessutom ledig helgen. Så får en hel helg med min älskade Niklas! Vi hade velat hitta på nåt nu i helgen. Typ åka på en weekend till stockholm eller till norge å fiska. Men blir inget dera...vi insåg det efter kollat kontot. Får va hemma å mysa å ta hand om varandra istället=) Minst lika mysigt!! Jag ska ju ner på älgjakt i sept och Niklas kanske åker till kalmar samtidigt så vi sparar pengarna till det istället. Trist jag inte kan följa med till Kalmar bara=/ Hade varit kul!

Vi va förresten ute och åkte lite MC igår kväll...alltid lika kul! =) Åkte förbi buggklubben oxå och hämtade ut nyckeln till lokalen. För måndagen den 24 augusti är det min tur att hålla i "socialdansen" som vi kallar den! Ska bli skoj...hoppas på mycket folk bara!

Nu ska jag göra iordning matlåda, och sen kanske diska undan innan jag far på jobbet (om jag orkar;-)
// Veronica

Spikmatta...

2009-08-12 / 08:49:07
har jag glömt å berätta att jag fick av mina föräldrar och syster med familj när jag fyllde år. Den uppskattas av både mig och Niklas=) Fast jag ska erkänna. Det gör ont i början...igår var första gången jag tog kraft till mig och tänka jag SKA kunna ligga mer än 15 sekunder=) Jag låg i en kvart! Och det läskiga var att efter jag legat i nån minut så började det pirra i typ hela kroppen. typ som att ha myror i hela kroppen...speciellt pirrade det i armarna. Det var lite svårt att hålla sig för skratt=)
Fick oxå ett jättefint halsband av min andra syster! Av min svärmor...fick jag en korg som var fylld med lite roligare sker=) En vattenkanna, 6 assietter, inlagda paprika och en stark sås! En jättefin lykta och en blomma av två av mina fina kompisar=)



Ja, det var en del av mina presenter...Fick lite pengar oxå och en prydnadssak av min storbror å svägerska!=)



Min egengjorda tårta=) Inte så snygg kanske...men den va god! *s*



Här är förresten mina priser från jaktstigen. Ettorna i varje klass fick en pokal + ett pris som man fick välja från ett prisbord! Jag tog en jättebra kikare! Nu får grannarna passa sig *s*

Idag jobbar jag 10-18...ska nog gå bra hoppas jag!
Ha nu en fin dag alla ni fina=)
// Veronica


Slut...

2009-08-10 / 09:33:12
på semeter nu. Om ca 1 timme ska jag iväg på jobbet. Jobbar till 18! Känns både jobbigt å skönt. Skönt å komma igång med vardag igen men lite jobbigt samtidigt att den sköna semestern är slut!
Måste bara tacka alla som varit med å förgyllt den=)

Får väl be om ursäkt för att jag inte bloggat nånting under semestern. Men har helt enkelt inte hunnit=)
Här kommer lite bilder från semestern

 


Ja, där kom lite blandade bilder...
Vi hade en jaktstigstävling oxå...och vet ni ven som vann damklassen????=) (Och över alla i mitt jaktlag)  Jo...JAG!!! Hihi. Rikigt roligt tycker jag själv. Första gången jag vann. Men vi var iofs bara 4 tjejer=)

Nästa vecka drar buggen oxå igång. Skönt å komma igång igen. Ska cykla idag till jobbet oxå tänkte jag.
Apropå motion så var jag och mitt skidskytteess till syster ute joggade. Vi sprang i ca 30 min och det gick faktiskt rikigt bra...men hon flåsade knappt. och jag lät väl som en hel flåsande karl=) Jag funderar faktiskt på att jogga jägarmilen nu i slutet augusti. Nån som vill hänka på?=)

Nä..nu kallar jobbet snart!
// Veronica