Glada nyheter...

2011-04-27 / 07:23:09
Fick veta igår av en kompis att hon är med barn. Såå kul för dom=) Nu väntar 2 av mina närmaste kompisar här i kiruna barn. Och jag vet om några andra oxå så rikig babyboom!!
Det blåste ganska hårt igår, men vi var ute å gick i ca 1,5 timme. Var så skönt. Och ännu skönare att slänga sig i soffan sen=) Tack gumman för sällskapet!! Nu är det en sista arbetsdag innan jag går på 3 nätter. Ska bli ganska skönt med nätter.

Ska göra mig iordning för jobbet nu. Börjar kl 8 ...
Ha en fin onsdag på er
// Veronica

Påsk..

2011-04-19 / 09:57:48
Ja, påsken närmar sig med stormsteg. Har pyntat lite, jag och flisan var och plockade lite ris häromdagen. Får lägga upp en bild senare. Men det har redan slagit ut och blivit småvidekissar=)

Nu är det strax jobbdags. Jobbar 11-21...så kommer nog vara en trött tjej när jag kommer hem igen.

Var på buggen igårkväll. Alltid lika kul som vanligt=) Det är verkligen ett ställe där jag laddar med energi!!


Är sugen på att fara ut och resa oxå. Tänk å få åka till stockholm en helg. T.ex i maj, varmt och skönt där. Vattnet och det börjar blomma. Sitta på nåt mysigt uteställe, äta och dricka gott...Ska se i maj vad plånboken säger=)


Ha dé gott nu..
//Veronica

Helgum <3

2011-04-13 / 11:12:10
Hej igen...

Tiden räcker verkligen inte till till allt man vill. Vart tar tiden vägen????
Därav "bloggpaus"...
Tycker förresten Cicci kan börja blogga igen;-)

Har haft en härlig helg i Helgum förra helgen. Men samma där..man hinner inte allt man vill..och inte träffa alla man vill. Men hunnit träffa några st iallafall=) Och roligast av allt (förrutom familjen så klart) Var att träffa en kompis som jag inte hade sett på nästan sex år=)=) Vart en trevlig fika och surr. Annars myste jag med andra söta vänner och familj. Blev även en dag i sundsvall med lite shopping med systrarna mina och mamma och min svägerska Anki, som fyller år i dag...så stort Grattis till dig Anki =) <3


Allra vackraste lilla Emma=) Växer så det knackar!!


Jag och lilla sötbusen min <3 Tillika gudbarn...


Syster Madde och Mamma <3<3


Pappa och broder Henrik <3<3


Felicia och Nikko <3<3

Börjar jobbet kl 12...så ska ta och göra mig iordning nu.
Ha dé gott
// Veronica