Skön känsla..

2011-05-26 / 22:50:40
Skönt med såna här dagar då man har en behaglig känsla hela dagen och bra saker händer! Eller nja, det började egentligen redan igår. Var till tandis, inga hål=) Bra lön in på kontot, och gått jättebra på sjukan där jag jobbar extra idag. köpt festvalbiljett m.m...Lade för nån vecka sen ut en annans på kiruna.cc om att jag gärna fotar om folk har nåt dom vill ha fotat. Idag ringde en kille och vill jag ska fota hans schäfer=) Nervöst, men samtidigt väldigt roligt. Man får liksom hopp om livet såna här dagar;-)
Imorgon är det jobb på mitt vanliga ställe och sen födelsedagsfirande.

Lite trist komer det bli imorgon. För min goa Emilia gör sitt sista skift här i stan sen flyttar hon till pajala. Inte så långt dit men jättetrist nu när hon inte kommer va i stan lika ofta. Men jag hoppas hon kommer trivas i sitt nya hus=) Jag lovar att komma och hälsa på snart <3Nu ska jag försöka sova så man är pigg på jobbet imorgon!
Nattinatt
// Veronica

Förkylt och nattjobb..

2011-05-18 / 01:04:39
Dålig uppdatering igen...men men...bättre ibland än inte alls=)
Kommer knappt ihåg vad som hänt sen sist. Men nu är jag iallafall jäkligt förkyld men bättre idag än i helgen. Var typ helt däckad då. Men hostan är nästan värst. Längtar till helgen. Då kommer mina föräldrar. Var längesen sen nu dom var uppe...så ska bli jättekul:) Jobbar natt och har en kvar efter denna. Sen ledig tors-sön:D Ska bara njuta med familjen...bara man blir frisk så!
Pratade med syster för nån dag sedan och då hade hon på högtalaren så barnen hörde mig. Och då kom båda fram och kramade telefonen...haha...fatta va söta=) Emma hade t.o.m pussat telefonen=) Saknar dom sååå! Tur det snart är semester!

För nån dag sen träffade jag en kompis. Jag hade med mig kameran och fotade hennes söta lilla tjej=) Gjorde ett litet kollage=)
Vad tycker ni?Nä, ska jobba vidare. Ha dé gott i natten.
// Veronica