Lämnat blod...

2009-10-27 / 09:20:33
Nu har man varit en duktig medborgare och varit å lämnat blod. Gick fint...fick två trisslotter men ingen vinst på dom! Tycker det är trist att dom slutat med sakerna man fick förrut. Dom hade ju fina saker faktiskt.

Sen ska jag jobba 11-16..en kort dag alltså. Skönt=)



Här kommer en bild jag tog i förrgår. Vet inte hur jag lyckades men fokus hamnade på dom två närmaste träden. Va ju meningen att fokus skulle vara på människan som gick. Hehe...men men...tyckte den blev ganska fin ändå=)

Puss & Kram på er
//Veronica

10 timmars...

2009-10-22 / 08:55:31
Skift har jag idag. Känns lite tungt nu innan man kommit dit. Men ska nog gå bra när man väl är på jobbet. Sitter här med lite frukost och laddar.
Niklas är på jobbet och flisan på skolan. Dom här morgonstunderna är guld värd för mig. Det är då jag har tid för mig själv. Jag brukar ställa klockan lite tidigare än vad jag egentligen behöver bara för att få ha den här stunden=)

Torsdag redan...veckor går så fort! Snart är julen här oxå. Har ni börjat med julklappar?

Ha en fin dag alla fina
// Veronica

Underbara helg!!

2009-10-19 / 10:09:43
Ja, nu är det måndag igen. Och jag tänker tillbaka på en rikigt skön helg. Fredagkväll efter jobbet så satt niklas å jag och pratade fram till ca halv 2 om allt å inget. Inte ofta man bara sitter å pratar fast man är sambos. Man glömmer liksom bort det i allt det vardagliga. Lite öl å cider gjorde oss sällskap oxå=)

Lördagen så vaknade vi ganska tidigt...åt frukost. Promenerade sen en sväng. Jätteskönt väder ute var det. Vi var även på stan och handlade lite. Förberedde lite mat när vi kom hem (potatisgratäng och älgstek). For till kurra en vända å surrade lite med svärmor å hennes gubbe...mycket trevligt! Fick även med oss lite fisk därifrån=)
Hem sen och åt världens godaste mat=) Lite mys i soffan innan jag sen for och dansade nån timme (på ferrum) med dom i från dansklubben. Hade jättekul=) Sen hämtade Niklas mig och vi var vakna nån timme till med lite glass innan sängen kallade.
Sov som ett barn gjorde vi båda två.

Söndagen sov vi lite längre...städade lite och putsat fönster har Niklas gjort. Var på intersport och gjorde bort lite städning där eftersom flisan kom igår kväll. Så slipper han kliva upp tidigt. Utan kan åka samtidigt som flisan ska på skolan.
När han städade provade jag lite jackor...Vad tror ni om denna?=)



Fiiiin va?=)

Jag har ännu en ledig dag idag. Får se vad som händer.
Ha dé gott allesammans.
// Veronica

Helg!

2009-10-16 / 16:43:42
Ja, nu är det äntligen helg. Har nyss kommit hem från jobbet. Niklas är fortfarande å jobbar. Kommer väl hem om en stund. Så jag passar på att skriva lite här. Medans jag ändå inte har nåt speciellt att göra=)
Har dåligt med bilder. Får försöka ta nya tag å komma igång med fotandet.

Besiktade bilen igår...Fick rent å snyggt protokoll=)
Träffade en kompis igår som jag inte sett på länge. Tror vi satt 3 timmar på fiket. Kul å se henne!!!
Annars så får vi se vad helgen har att erbjuda. Imorgon har dom invigning av nya bugglokalen och det är dans på ferrum sen...som hade varit kul att gå på. Martinez spelar. Vi får se om man lyckas ta sig dit.


Känner man har noll ernergi idag. Kanske märks på inlägget....
Ska försöka vila lite nu!
Ha en superhelg alla...och ta hand om varandra <3
//Veronica


Lindyhop..

2009-10-11 / 14:37:12
Hade "kurs" på buggklubben igår.Va rikigt kul och mycket folk. Fick oxå prova på lindyhop, vilket va kul, fast inte lika kul som bugg=) Men får man träna mer på lindy så kan det oxå vara rikigt kul tror jag=) Haha...fast kan ni se mig hoppa omkring??=) Tjejen som var med som ledare var rikigt duktig. Dom visade nåt hopp på slutet oxå. Skulle va häftigt å kunna!

Flisan har haft en nattkompis här. Och man vet ju själv sen man var yngre att det är svårt att vara tyst å sova då=) Men vi 6 imorse vaknade Niklas av att det var lite livat i lgh, å fick säga till dom. Vet ej när dom somnade...efter oss iallafall. Och vaknade nog före 6. Så det lär vara en trött tjej ikväll! men hon ska till sin mamma lite senare idag.

Nä, nu ska vi åka till svärmor...har inte varit där på länge. Ska bli mysigt!
Annars en tråksöndag med städ och tvättstuga. Men mys och tacos ikväll=)

// Veronica

Biljetter bokade=)

2009-10-09 / 08:47:04
Yes...Va kul det ska bli. Nåt att se fram emot i vinermörkret=)



Jobbar 10-15 idag...skönt å ha en kort fredag. Får se vad kvällen har att bjuda på!!
Vad ska ni hitta på i helgen?=)

// Veronica

Eftermiddag!

2009-10-08 / 09:09:56
Jobbar ren eftermiddag idag...ganska skönt å ha förmiddagen för sig själv. Flisan på skolan och Niklas jobbar!
Man sitter med sina egna tankar och gör precis vad man vill. Nästan iallafall=)


Får se vad man hittar på innan jobbet. Har käkat frukost, diskat undan och plockat lite redan=) Ska hoppa i duschen om en stund. Ska nog träffa Mialn med. Ska bli skoj...va sååå längesen=)

På lördag är det kurs på buggklubben. Dom har hyrt en extern tränare för en dag. Ska bli spännande å se vad han har å säga. Hoppas inte allför mycket negativt bara!! *s*


Ha nu en fin torsdag alla ni fina!!!
// Veronica

Tjaa!

2009-10-06 / 14:55:18
Nu var det ett tag sen jag skrev igen. Men helgen har iallafall varit ganska lugn å skön. Har städat, å rensat förråd å lite sånt nödvändigt!! Sönt å få det bortgjort.
Just nu är min snälla sambo å byter däck på min bil. Börjar va dags för det nu! Iallafall här uppe=)
Har träffat Anneli idag...vi har tagit en sköön promenad från mig å upp på stan. Va rikigt härligt. En liten fika hann vi med oxå ;-) Hon nämnde att i Dec ska det va nån typ av dansgala/dansshow här. Med Tony Irwing å gänget. Det bara måste man ju gå på. Så har redan bokat in oss på det...får nog va snabb när biljetterna kommer. Hoppas vi får med oss nån fler=)




Här är från älgjakten. Är samma pass som jag sköt på! =)


Här hjälper wille sin mamma med att tvätta bilen. Han är så duktig=) Tagen nu i sept!


Syster med familj...men fattas ju en...men den får vi vänta på tills i Januari=)

Nä, dags å börja med nån mat kanske..
// Veronica

Dikt!

2009-10-01 / 22:20:53

Tänkte lägga upp en dikt här som min lillasyster hittat och gjort om lite! Den är såå otroligt fin...så ville ni skulle få läsa den. Läs den och lämna gärna en kommentar!!

 

Det var en familj som hade förlorat sitt barn.


Deras liv fortsatte, men dom kunde inte glädjas åt något. Denna familjen har fler barn. Dessa barnen blev överbeskyddade, för att deras lilla barn inte fanns mer.


Pappan var ledsen, men han visste att nu så måste man försöka gå vidare. Men det var svårt att acceptera. Han grät och var sorgsen, men kunde även hitta ett skratt i bedrövelsen. Medans mamman, gråter och har svårt att gå vidare. Hon ville inte släppa taget om detta lilla barn. Den lilla pojken som inte längre fanns i jordlivet.


Någon sa till dom att deras lilla pojke mår bra där han är. Där fanns inget kallt vatten. Inga ledsamheter, inga sjukdomar. Han såg "ner" på sin familj. Och han såg hur ledsna dom var. Så deras lilla pojke var förtvivlad.


Den lilla pojken var med andra barn. En dag skulle dom ut på en promenad. Så alla barnen hade varsitt ljus som dom tände. Dom började gå, när någon frågar , varför den lilla pojken inte tände sitt ljus och följde med dom andra ? Pojken svarade:
- Det är inte roligt när jag ser att min familj är ledsna. Och ljuset är inte lönt att jag tänder , för det kommer att slockna snart av min familjs tårar


- Vi ska tala om för din familj att du har det bra. Att dom ska låta sig glädjas åt det dom har. Att dom ska släppa taget om dig, för det är dags nu. Dom ska minnas den tiden du levde, inte den dagen du dog. Dom ska minnas dig som du var. Och det kommer dom att göra.


Detta hjälpte familjen att gå vidare. Att finna glädjen igen. Att tänka på sin lilla pojke med kärlek.


Nu följer den lilla pojken med dom andra barnen och han tänder sitt ljus. Den lilla pojken vet att han en dag kommer att få träffa sin familj igen. Och han vet att inga tårar kommer att släcka hans ljus.

 

 

Väldigt tänkvärt...eller vad tycker ni?

Må gott all ni där ute

// Veronica