Saknar...

2009-04-30 / 20:50:52
min hjärtevän nå grymt=/ Och är inte alls avis på honom som har det skönt nere i kalmar *s* Fast resan på Mc:n från luleå å uppåt är jag inte så avis på!! Bara han kör försiktigt upp och kommer hem helskinnad så är jag glad!

Apropå ingenting så är dans så himla kul...synd att finns så lite möjligheter att utvecklas här. Fast kanske jag som inte ser eller hittar dom=)
Här är ett smakprov på en dansvariant...titta å njut=)




Tänkte ni skulle få skratta lite oxå=) Här är först Robert Gustafsson och sen Björn Gustafsson i "fyllebattle"!!



Nu ska jag i väg å jobba natt om en stund...hoppas den går fort å smärtfritt=)
Puss & Kram på er// Veronica

Hoff...

2009-04-25 / 09:50:14
vad man har jobbat. Ursäkta den haltande uppdateringen här. Har jobbat såå mycket nu. 10-22 igår...8-20 i torsdags o.s.v...idag går jag 11-21 sen LEDIG söndag. Gissa vad jag ska göra då??=) Jo, ska iallafall börja med att sova till jag vaknar av mig själv!! Fast först ska man nog upp mitt i natten å skjutsa Niklas till selga för han ska iväg med MC:n...till andra landsänden!! Hoppas han nu kör försikigt. Och att han får trevligt hos sin broders familj. Lite avis...vill oxå träffa dom=/ Men men...tror det kan vara skönt för NIklas å göra en liten egen roadtripp!!=) Jag gjorde ju min när jag hämtade bilen.

Har inte annars så mycket att förtälja...har ju som sagt bara jobbat. Ser fram emot en roligare vecka nästa vecka.
Kram på er// Veronica

Ledig dag...

2009-04-21 / 14:46:42
Tjing på er!!
Igårkväll var jag och buggade...och lyckades stå på benen *fniss*
Är sååå sugen på att lära mig fler danser...typ salsa...även de gamla...typ hambo, snoa m.m...Nån som vill lära ut?;-)

Idag är jag ledig...behövs inför resten av veckan...kommer jobba som ett djur fram till lördagkväll..är ledig söndag...så förstå om jag längtar tills det blir söndag.
Har varit på stan en sväng med Anneli...va trevlig..blev ett inköp av linne oxå...som om jag inte har nog av sånna=)
Har även varit duktig å städat, diskat m.m...ska nu snart börja med maten så den är klar när gubben min kommer hem!!

Lägger in en låt till er här att njuta av...är en av dom som är med i melodifestivalen...rikigt bra låt med arash!!



// Veronica

Trött..

2009-04-16 / 08:46:05
Känner mig lite trött å hängig idag..Klev upp strax efter sju...hade då legat å vänt mig ett tag så lika att kliva upp .Börjar jobba kl 11. Men ska innan dess hinna åka och klippa luggen. Himla bra service att man får göra det gratis hos min frissa=)
Hade tänkt att cykla idag oxå...får se om jag verkligen gör det. Solen skiner här iallafall nu men är  -6 ...så lär vara kallt kl åtta ikväll när jag ska cykla hem.

Lägger ut en bild på hur brorsans otroligt söta valp ser ut just nu=)  Man kan ju inte annat än smälta, eller vad säger ni?



Anneli: Haha...ja, jag vet inte...inte var han där jag landade iallafall *asg*

// Veronica

Onsdag..

2009-04-15 / 09:15:29
Godmorgon alla glada=)
Solen skiner här och har en bra morgon, synd bara att man måste förstöra den genom att åka å jobba snart=/
Påsken har varit skön. Varit i kurra hos svärmor å grillat, solat och ättit lite till=) Har t.o.m bränt mig lite i ansiktet. Men det har lagt sig nu. Jag blir ju ändå bara röd. Känns lite meningslöst att sitta i solen då=/ Men jag slutar inte hoppas på under *s*

I måndags var jag på buggen, och jag vet inte vad det var med min balans men på nåt vis så lyckades jag mitt i en spinn (jättesnabb snurr) att tappa balansen och for i golvet...Hehe...måste sett måttligt roligt ut=) Men men...nåt roligt måste man ju bjuda på!! Sen kände jag mig vinglig i varje snurr...var nog rädd att ramla igen. Får se hur det går ikväll! Håll tummarna för mig.

Nä, nu är det dags att börja göra sig iordning för jobbet.
// Veronica

Ouuffffhhhh...

2009-04-07 / 10:05:00
Lite så känner jag mig nu. Är så grymt less på att va småförkyld. Känns som att jag varit det hela vintern. Och inte har jag cyklat en gång sen jag köpte bilen heller. Jag som lovade mig själv att inte sluta cykla. Men nu känner jag det dags för lite förändring. Ska träffa söta Anneli på stan idag. Jag ska INTE ta bilen. Jag ska promenera!!

För övrigt är allt fint, var och buggade igårkväll..alltid lika kul=) Är ledig idag så ska bara göra saker som är bra för själen=)
Här kommer lite bilder!!


Såhär ser jag ut nu...Klippte mig för nån vecka sen och Niklas har gjort lite mörka inslag i mitt hår=) Va tycks?


Cicci: Såhär såg jag ut efter "skallningen"...för er som inte vet så råkade jag stå ivägen när man lillebror kom med sitt bakhuvud mot mig=)


Brorsans ursöta lilla jämtvalp=)


Och mamma & pappas lika söta kattungar!!


Är ju bara tvungen att lägga upp en bild på min fina bil nytvättad å vaxad=)  (ser dock tyvär inte lika fin ut just...hehe)


Charmtrollet wille ut i skogen med sin "rattkälke" *s*

Ja, nu fick ni några bilder
// Veronica