...

2009-02-23 / 18:29:57
Tänk er detta:
Ni är utomlands med en kompis på en nöjesresa. På väg hem i er hyrbil som ni hyrt på plygplatsen bestämmer er ni för att äta innan ni åker till flygplasten för att flyga hem.
Ni parkerar efter en gata. Betalar avgiften till en parkeringsvakt som står där. Går och äter.
När ni kommer tillbaka ser ni till er fasa att en ruta är krossad. Nästa allt bagage är borta. Inklusive passet och biljetterna. Men bara ditt pass för kompisen hade sitt på sig.
Efter mycket om och men får du följa med till polishuset för att på någotvis försöka få ett tillfälligt pass. Och det börjar ju bli brådis eftersom planet går snart. Den andra personen åkte med bilen till flygplasten för att fixa nya biljetter till er båda.
Efter att ha jagat på taxichaförren. så kommer du 10 minuter innan flyget ska starta till flygplasten. Springer till säkerhetskontrollen. Vad tror du händer där?  Jo, det piper såklart. Upp med allt på bandet. Då visar det sig utav nån oförklarlig anledning att du har en patron i din myntficka i plånboken. Nu börjar svetten rinna på allvar!
Men där oxå efter möte med stora karlar så ordnar det sig och du får hoppa på planet som fått vänta minst en kvart på dig!

Haha...vad säger ni om den?
Det råkade nämligen min pappa ut för när han och en annan pappa skulle åka hem ifrån polen efter att ha varit å kollat på min lillasyster och den andre pappans dotter.
Dom kom hem helskinade iallafall...men sakerna lär dom nog inte se igen.
Patronen som pappa hade var en patron till ett skidskyttegevär.
Tror inte pappa är så ressugen på ett bra tag framöver=)

Cicci: Hehe...han har fått den av mig såklart;-)
Linda: Haha...det tror jag med. Kudden verkar vara en bra designer till håret tycker dom;-)

Nu är det bugg som gäller strax...Yeeahh=)

// Veronica
Kommentarer!
Postat av: Cicci

Men du skojja!! Åh herregud de låter ju inte sant alltså! Snacka om att jag dött för längesen!! Hade han mycke grejer i väskorna eller?

Kommenterat - 2009-02-23 / 21:30:00
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: